Over VakantiePiraat België

Welkom op VakantiePiraat België. Wij van Vakantiepiraat.be gaan voor u elke dag op zoek naar de goedkoopste vakantie en reizen promoties op zonvakanties, verre reizen, all inclusive vakanties, goedkope citytrips, cruise reizen, last minute vakanties en promoties op rondreizen. 

Wij vergelijken dus vakantie en reizen promoties bij heel veel verschillende reisbureaus zodat u dat zelf niet hoeft te doen. Dat doet vakantiepiraat.be al voor u. 

Houd vakantiepiraat.be dus in de gaten, zodat u altijd goedkoop op vakantie kunt met extra kortingen.

En schrijf u in voor onze NieuwsBrief, zodat ook u de beste en plezantste vakantie promoties in uw mailbox ontvangt. 

Wij wensen u alvast een fijne vakantie en een nodige portie zonneschijn en avontuur toe!

Het VakantiePiraat België Redactie Team.

John Zomer

John Zomer is gespecialiseerd in rondreizen, verre reizen en cruise reizen. Hij gaat elke dag op zoek naar de strafste promoties op dit gebied bij heel veel verschillende aanbieders. En omdat hij dit elke dag doet is hij volledig op de hoogte van de beste deals en promoties in deze categorieën.

Kiki van Zee

Kiki van Zee is gespecialiseerd in zon vakanties, all inclusive vakanties en stedentrips. Zij gaat elke dag op zoek naar de strafste promoties op dit gebied bij heel veel verschillende vakantie aanbieders. En omdat zij dit elke dag doet is ze volledig op de hoogte van de beste deals en promoties in deze categorieën.

Harry Houtzager

Harry Houtzager is onze tijger op het gebied in de warrige wereld van Last Minute vakantie promoties. Dat is zeker geen gemakkelijke job, want de prijzen en promoties op Last Minute vakanties veranderen voordurend en snel, zelfs per dag kunnen deze promoties zeer verschillen. Laat deze job dus maar aan Harry Houtzager over, onze specialist die voor u voortdurend op zoek is naar de beste last minute vakantie promoties op heel veel verschillende bestemmingen en alle categorieën die u bij vakantiepiraat België vindt.